img-0017b.jpg

En underbar dag vid
bryggan.Båten ligger
och väntar på att få ge sig ut på en härlig fisketur.
 
 
 
 
 
Våren närmar sig. Finns det några näbbgäddor där ute som vill träffas.

img-0003a.jpg

Dagbok

2010-09-17

Det var som vanligt en mycket trevlig och rolig helg på Lilla Rätö. Femkampen blev till slut en hård drabbning mellan Henrik Z och Bjönka. Där Bjönka gick segrande ur. Fisket blev inte någon höjdare (4 små gäddor) men det blev sik och piggvar i nätet som blev en god lunch.

 

 010.jpgimag0034.jpg

Nästa träff kommer att bli årsmöte den 12 feb -2011 hemma hos Tommy C i V-vik.

Väl mött

2010-05-29

 

 

Det blev en hellyckad helg i Hammarvik med både fisk och 5-kamp. Vår nye hedersmedlem höll humöret uppe hela tiden och visade vägen näer det var dags att gå till kojs. Det blev hela 16 fiskar. 14 gäddor och 2 Abbisar.Här ser vi bilden på den största av dom.Vem som fick den behöver jag nog inte tala om.

 

Även 5-kampen var en spännande kamp. När de 5 grenarna var ihopräknade var det dött lopp om första platsen mellan Bjönka och Tommy A. Det var även dött lopp mellan 3:e platsen mellan Tommy C och Henrik Z. Bjönka och Henrik Z var de som drog de längsta halmstråen när det väl skulle avgöras i skiljegrenen. Men alla var lika glada för det.

Sedan kom Texas Holdem igång. Där var det omvänd ordning på vilka som dominerade.

 

 

Sedan vill vi tacka denna näbbgädda för en väl genomförd helg.

Som vi ser är han redan påväg till höstfisket.Fisken vi anar i vattnet är Tommy C's koloss.

  

2010-05-29

                      

Vårens träff ser ut att bli en sen tillställning men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Den kommer inte att vara på Lilla Rätö utan i Hammarvik i stället.Det är denna man som håller i detta.

2010-01-22

    

Årsmötet startade med Laserdome där de lätt överviktiga hade svårt att hänga med.Kvällen fortsatte med middag och en hel del viktiga beslut.Som vanligt vart det en och annan Gin o Tonic och en fortsättning in i dimman. Tyvärr finns det inga bilder från årsmötet eftersom sekreteraren glömde kameran (klantigt).

2009-09-19

 

Även höstens fiske blev en kanon helg när vi pratar om vädret men fisket blev ett riktigt bottennapp.Det var bra Bjönka som till slut lyckades lura upp en gädda. Men nöden har ingen lag så vi kastade i näten och fick upp både aborre och en bamse sik. Dessa fiskar lades på röken och smakade underbart till nubben.

  

2009-05-07

Vårens fiske blev som vanligt en lyckad träff. Vädret var kanon och grillen gick varm. Det ända som var trögt var fisket. Bengt S gjorde så bra i från sig så han blev invald som hedersmedlem.

     

2009-04-15

 

Vårens stora händelse börjar närma sig med stormsteg. En helg i skärgården med mycket fiske, glada ansikten samt god mat och även lite 5-kamp som beslutades på senaste mötet.

Några av oss åker till Rätö redan på fredagskvällen. Hör av er vilket just du gör ?

På fredagen försöker vi komma iväg vid 16.00 och ni som kommer på lördagen får försöka komma så tidigt som möjligt. Jag ordnar frukost, fika och middag men alla får ta med egen dryck. Hemfärd framåt eftermiddagen på söndagen. Jag vill även påminna om sysslorna vi har till denna tillställning.(Finns i årsprotokollet).

FEMkampen har jag börjat planera så det behöver ni inte fundera på.

Hoppas alla ser fram emot detta lika mycket som jag gör. På fredag 2009-04-18 kommer jag att lägga i båten samt öppna upp stugan. Sedan är det redo för storfiskarna att sätta igång.

2008-12-19

 

Nästa händelse är ett jippo på stan i Linköping med årsmöte samt middag.Vi ses på Cosmic bowling kl 18.45. Bowlingen börjar 19.00.Efter spel i en timme blir det möte och middag i bowlinghallen sedan tar vi en tripp in i dimman. För er som vill ladda lite innan ses vi på Bishop Arms. Jag(Tommy A) finns på plats från 17:30.

 

 

 Jag vill tacka alla för ett trevligt årsmöte 2008. Här visas lite bilder från kvällen för er som inte kommer ihåg allt.

2008-09-20

 

Detta höstfiske var lite småkyligt men humöret var på topp och fisken lyste med sin frånvaro.

2007-05-19

  

Vid detta vårfiske startade klubben och det var ett fantastiskt fiske med många gäddor.

 

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.